class="single single-post postid-633 single-format-standard"
V ^

Rap In Peace

$

11 november 2009

Precies twee weken geleden had ik het er al over. Dat iedere bosmongool die tegenwoordig het loodje legt maar rapper is. In een volkomen zin- en niveauloos, maar daarom niet minder achterlijk, epistel heb ik op wetenschappelijk onderbouwde wijze uiteen gezet dat er geen heikneuter meer de pijp uit kan gaan zonder te rappen. Nou krijg ik wel vaker het verwijt dat ik poep praat, echter in dit geval blijkt mijn verbale poep in sneltreinvaart ingehaald te zijn door de realiteit. Onderstaand bericht komt uit dagblad Spits van vandaag en is het bewijs van mijn profetische gaven. Nostradamus eat your heart out. Bitch!

Check voor het originele bericht: www.jooper.nl/?p=414

 

Dode Hoogezand blijkt rapper Rel

AMSTERDAM – De man die zondagnacht omkwam in het Groningse Hoogezand, was een Amsterdammer die in de Bijlmer bekend stond als rapper Rel. Dat heeft zijn mederapper Rotjoch gisteren bekend gemaakt op Twitter. De presentator van hiphopprogramma (101Barz) op 101.TV schreef gisteren op de microblogsite ‘M’n broertje REL en ik in de Bijlmer chillende!! Ik hou van je man! Ik ga je zooo zwaar missen! Rust zacht!’.

De dood van de Amsterdammer is nog een mysterie. Volgens de Amsterdamse zender AT5 werd zondagnacht de 26-jarige bewoner van een huis aan het Annie M.G. Schmidthof in Hoogezand overvallen door vier mannen, waarbij zou zijn geschoten. Bronnen van de zender beweren dat het slachtoffer uit Zuidoost met één schotwond vervolgens per auto is overgebracht naar Amsterdam. Daar zou de man zijn achtergelaten bij het AMC. De politie bevestigt dat er een man is achtergelaten in AMC maar kon gisteravond zijn identiteit nog niet bevestigen. (D.K.)

Be Sociable, Share!

1 Trackbacks/Pingbacks


CommentsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>