class="single single-post postid-1024 single-format-standard"
V ^

Who let the dogs out?

$

13 december 2009

In de weekends dat mijn vriendinnetje bij mij is wordt poes Saartje verzorgd door buurvrouw Ina. Vandaag mochten wij als tegenprestatie even op de twee ‘hondjes’ van de buurvrouw passen. Eén van die hondjes is Djaira, een prachtige Leonberger van een kilo of 60,  die sinds een paar maanden de trotse vader is van zoon Thanos. Thanos is drie weken geleden bij zijn vader ingetrokken. Als je tijdens een middagje spelen heel veel foto’s maakt, nog meer geduld hebt en uiteindelijk uit een foto of honderd ook nog een paar favorieten weet te kiezen dan is dit het resultaat. Dit zijn Thanos en Djaira op een zonnige en onbezorgde zondagmiddag.

thanos1

djairathanos

Be Sociable, Share!

Comments


 • Josephine  –  December 13, 2009 at 10:51pm  – 

  Leonbergers zijn geweldige honden maar ze stinken. Ze stinken op hun eigen identieke manier. Een geur uit duizenden, maar ook een hond uit duizenden 😀

 • Jooper  –  December 13, 2009 at 11:02pm  – 

  @Josephine Tsja, 60 kilo natte hond kan inderdaad een beetje muf gaan ruiken. Maar alles beter dan een chihuahua 😉 Heerlijk zo’n zondag zonder verplichtingen met twee spelende honden in de tuin.

 • Saar's bediende  –  December 14, 2009 at 11:33am  – 

  En waar is nou een foto van de 2,5 kilo zware, niet stinkende, mooie prinses Saar? Ze wordt genoemd, dus ook een mooie foto van haar bij dit stukje, is wel op zijn plaats. Bovendien is ze het vriendinnetje van Djaira.
  I rest my case……

 • ina  –  December 14, 2009 at 11:12pm  – 

  Hallo Josephine.
  Hier is de eigenaar van de 60 kg wegende leonberger en puppie/Mijn Leonberger stinkt niet, want het is maar net hoe je hem onderhoud. honden hoeven niet te stinken, maar ja je hebt hondenliefhebbers en je hebt ze niet hahahah, en ik ben een hondenliefhebber.

 • Ina  –  December 14, 2009 at 11:16pm  – 

  Hallo,
  Ik vind ook dat er een foto van Saartje moet komen,tenslotte moet zij het binnenkort opnemen tegen 2 leo’s hahahaha
  hihhi je hebt helemaal gelijk Mo


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>